УНЕСКО

од admin_kult

Публикацијата на УНЕСКО „75 години низ активности – Националните комисии ги раскажуваат
своите приказни“ е достапна  на следниот линк:
https://drive.google.com/file/d/12cVP6fzVYiMFu6RAclyM3N0OetbgqSdM/view

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на Р.С.Македонија користи т.н."колачиња" со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе